Digital Waves is een podcast waarin host Marcel Bamberg in gesprek gaat met experts, innovators en ondernemers uit het Nederlandse bedrijfsleven. In de gesprekken staan innovatie en technologie centraal. We bespreken nieuwe ontwikkelingen in de markt en hoe deze impact hebben op de toekomst en het bedrijfsleven.

Digital Waves is een initiatief van Node1, Digital Consultancy. Geboren uit het geloof in de kracht van kennisdeling en de passie voor technologie en ondernemen.

Goede gesprekken

Digital Waves produceert inhoudelijke, diepgaande gesprekken. Iedere aflevering staat er een technologische trend centraal. Ons doel is om kennis van experts over nieuwe ontwikkelingen te delen. Daarnaast functioneert Digital Waves als een platform voor experts en groeiende bedrijven om zo meer zichtbaarheid te creëren.

Interesse om gast te zijn bij Digital Waves?
Mail ons via info@digitalwaves.nl

Onze host

Marcel Bamberg werkt sinds 2011 als freelance presentator en dagvoorzitter, voor camera en op podia. Daarnaast is Marcel bedenker van liveshows als mede-oprichter van de Stadstaat. In 2018 is hij talent van TV Academy, waar hij televisie en online content leert te maken.

Als dagvoorzitter werk ik zowel voor commerciële partijen als maatschappelijke organisaties. Enkele van mijn opdrachtgevers zijn NS, KWF Kankerbestrijding en Eneco. Sinds 2018 heb ik met de Stadstaat een samenwerking met TivoliVredenburg waar we om de maand te tech-talkshow #Hashtech presenteren.

Het Team

Marcel Bamberg
Host
Jaap van Dam
Regisseur, editing
Jonathan van de Star
Redactie